POLIAZBITOL

  • në sipas me U.M3.240
  • fleksibilitet në: -25°C / 120°C
  • paketimit: kanaçe metalike 5 kg dhe 22 kg
    Hetim (Order)
    2 + 3 =
    Anti Spam Mbrojtja