KONDOR P-4

 • në sipas me U.M.234, EN 13969, tip T dhe EN 13707
 • masë: >3.8 kg/m2
 • fleksibilitet në: -5°C / 120°C
 • thyer forca gjatësore / tërthor: 550 N / 350 N
 • zgjatim në pushim: >30 %
 • rulon: 10 m2
 • paletë: 25 rulone
  Hetim (Order)
  3 + 0 =
  Anti Spam Mbrojtja