IZOSELF V-3

 • во согласност со EN 13707, EN 13969 тип Т
 • дебелина: 2.7 mm
 • флексибилност до: -20°C / 80°C
 • сила на кинење, надолжнo / попречно: > 300 N / > 200 N
 • издолжување до кинење: > 2%
 • ролна: 10 m2
  Прашање (Нарачка)
  1 + 5 =
  Анти спам заштита