ЦЕВКИ ЗА ПОДНО ГРЕЕЊЕ

- дијаметар
16 x 2 mm
- должина на ролна
400 m
 
Прашање (Нарачка)

Со поднесување на оваа форма, Вие се согласувате со Политика за приватност.