STIROTERMAL Duo 11

- топлотна проводливост (λD) W/mK
0.034
- вкупна висина
33 mm
- големина на плочки
1380 x 690 mm
 
Прашање (Нарачка)

Со поднесување на оваа форма, Вие се согласувате со Политика за приватност.