STIROTERMAL CLASSIC

- топлотна проводливост (λD) W/mK
0.035
- вкупна висина
36 mm
- големина на плочки
1000 x 700 mm
 
Прашање (Нарачка)

Со поднесување на оваа форма, Вие се согласувате со Политика за приватност.