STIROTERMAL SILENT

- топлотна проводливост (λD) W/mK
0.038
- вкупна висина
58 mm
- големина на плочки
1050 x 750 mm
 
Прашање (Нарачка)

Со поднесување на оваа форма, Вие се согласувате со Политика за приватност.